Logo der Freien Universität BerlinFreie Universität Berlin

Languages of Emotion


Service-Navigation

  • Startseite
  • Mitarbeiter
  • Kontakt
  • Impressum
  • Sitemap
  • Datenschutz
DE
  • DE: Deutsch
  • EN: English
Hinweise zur Datenübertragung bei der Google™ Suche

Languages of Emotion

Menü
  • Forschungszentrum

    loading...

  • D.I.N.E. Labore

    loading...

  • Graduiertenschule

    loading...

Mikronavigation

  • Startseite
  • Forschungszentrum
  • Publikationen
  • Alle Publikationen
  • Stewed phrase and aesthetic effect in Shakespeare’s Troilus and Cressida. Received wisdom and its functions in the reflection, management, and performance of passion

Stewed phrase and aesthetic effect in Shakespeare’s Troilus and Cressida. Received wisdom and its functions in the reflection, management, and performance of passion

Lobsien, V. O. – 2011

Titel
Stewed phrase and aesthetic effect in Shakespeare’s Troilus and Cressida. Received wisdom and its functions in the reflection, management, and performance of passion
Verfasser
Lobsien, V. O.
Verlag
Oxford University Press
Datum
2011
Erschienen in
Johnston, A. J., Kempf, E., West-Pavlov, R. (Eds.). Performing the Poetics of Passion.
Art
Text

Languages of Emotion

  • Forschungszentrum
  • D.I.N.E. Labore
  • Graduiertenschule

Service-Navigation

  • Startseite
  • Mitarbeiter
  • Kontakt
  • Impressum
  • Sitemap
  • Datenschutz

Diese Seite

  • Drucken
  • Feedback
  • English